luni, 23 februarie 2015

CENTRUL DE FORMARE ȘI CONSILIERE “RAM – INFO“,




CENTRUL DE FORMARE ȘI CONSILIERE “RAM – INFO“, acreditat ANC(CNFPA),inființat în anul 1998 - ofera tinerilor și tuturor celor interesați – posibilitatea calificãrii într-o meserie cerutã pe piața muncii și a obținerii unui certificat cu recunoaºtere naționalã și internaționalã conform Convenției de la Haga.
Scopul acestor programe de dezvoltare personalã este acela de a te ajuta sã te dezvolþi din punct de vedere personal și sã devii o ființã umanã conștientã de potenþialul interior.

Întreaga noastrã activitate se adreseazã tuturor celor care doresc sã-și schimbe viața, sã-și regãseascã entuziasmul și bucuria de a trai – tineri la început de drum, adulți sau vârstnici – cãci fiecare etapã a vieții poate deveni un nou început.

- Preturi mici. Program flexibil.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui loc de munca mai bun.

- Diplomele eliberate sunt acreditate ANC(CNFPA) si sunt recunoscute la nivel national si international conform Conventiei de la Haga.

- Costul oricarui curs de formare, autorizat CNFPA, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca "societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit". 


              VIZUALIZEAZA  CATALOGUL  ONLINE !!!


                 Varianta 1    
                                                 

  

               Varianta 2
 

Tag-uri:raminfo,cursuri online,cursuri formare profesionala,centru de formare si consiliere,cursuri si ateliere,evenimente dezvoltare personala,cursuri dezvoltare personala,tabere dezvoltare personala,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va recomandam sa ne vizitati si pe Facebook :

https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Filantropica-TimiRaluca 
Am aprecia foarte mult daca ne-ati acorda cate un like.Multumim anticipat.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu