vineri, 7 august 2015

VINUL CASEI TALE DIN MUST DE LA JIDVEI



OFERTA VALABILA pana la 15 August 2015


Bun venit pe pagina vindejidvei.ro. Aici poti comanda Must ( Feteasca Regala cu Muscat Ottonel dar si Sauvignon Blanc ) la pretul de 4 lei/kg (TVA inclus). Mustul este deburbat (limpezit) si are o cantitate de zahar de minim 180 grame/Litru.
Cantitatea minima comandata este de 100 kg din fiecare sortiment de must.
Termenul limita pana la care se pot transmite comenzile este 15 August 2015.
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu datele personale, urmand ca operatorii nostri sa va contacteze pentru a stabili datele de livrare. Transportul mustului este asigurat de catre Jidvei, la adresa mentionata în formular, in conditii optime, în localitatile din judetele Alba, Hunedoara, Sibiu, Mures, Brasov, Cluj. De asemenea in perioada culesului, mustul din sortimentele mai sus mentionate poate fi achizitionat si direct de la Crama Jidvei.
Cu trei saptamani inainte de inceperea culesului toti cei care au transmis precomenzi si le-au confirmat telefonic vor fi din nou contactati pentru reconfirmare, plata si stabilirea datei de livrare.
Pentru comenzi de minim 200 de kg de must, Jidvei ofera premii surpriza în cadrul competitiei"cel mai bun vin de casa produs din must de la Jidvei".
Pentru a intra in competitie, participantul trebuie sa achizitioneze minim 200 de kg de must, sa prezinte bonul fiscal prin care se face proba achizitionarii mustului si sa detina 3 mostre de vin productie proprie din mustul de la Jidvei. Premiile acordate sunt: filtru pentru vin, un butoi inox cu capac flotant, precum si o linie de imbuteliere manuala.
Plata se face la livrare. Mai multe detalii la numarul de telefon 0755706000 ( apel cu tarif normal ).
TOATE CANTITATILE DE MUST COMANDATE VIN INSOTITE DE CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA/BON FISCAL, DECLARATIE DE CONFORMITATE.



Recomandari pentru cumparatori!
Mustul deburbat din care se va obtine vin trebuie depozitat in recipiente curate, care nu au fost folosite pentru stocarea altor produse alimentare sau nealimentare. Prin deburbarea mustului se intelege indepartarea particulelor aflate in suspensie: fragmente de sol, resturi de ciorchini si pielite etc. Rezulta astfel un must cu caracteristici superioare care garanteaza obtinerea unui vin de calitate.
Locatiile unde se desfasoara procesul de fermentare a mustului trebuie sa fie aerisite, permitand circulatia curentilor de aer pentru a evita acumularile de dioxid de carbon, gaz care se degaja pe parcursul fermentatiei alcoolice. Temperatura in aceste spatii, este indicat sa se situeze intre 14-18 °C.
Transformarea mustului in vin in conditii normale dureaza aproximativ 2-3 saptamani. Din 17 grame de zahar se obtine un grad alcoolic. Fermentatia alcoolica este incheiata atunci cand degajarile de dioxid de carbon din masa mustului inceteaza. La cateva zile dupa acest moment este indicat ca vinul sa fie separat de depozitul de drojdie format ( tras ), in prezenta dioxidului de sulf.
Pastrarea vinului se face in vase pline evitandu-se contactul cu aerul. Daca acest lucru nu este respectat, calitatea vinului se va diminua , generand efecte negative asupra aspectului, mirosului ai gustului.
  



                               http://www.reghinonline.aaz.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu