duminică, 4 octombrie 2015

SERVICII SPECIALIZATE DE COSERIT

Daca utilizati surse de caldura racordate la cosul de fum va oferim:



Aceste servicii constau in:- verificarea si curatarea cosurilor de fum 
- curatarea sobelor de teracota pe lemne
- curatarea semineelor
- servicii generale de intretinere si curatare a cailor de evacuare a gazelor arse.
Serviciile se presteaza cu personal specializat,cu experienta de peste 5 ani in domeniu si sunt agreate de catre IGSU si E-On Gaz Romania.
Se ofera garantia calitatii serviciilor prestate prin eliberarea unui proces verbal de garantie a lucrarilor executate..
Tarifele practicate sunt cele mai mici de pe piata.
Detalii,comenzi si programari la tel: 0758-644.761


                                                  www.hornar.aaz.ro 

   Potrivit prevederilor  O 163/2007 ,art 58 (3),verificarea, repararea, izolarea termica si CURATAREA  PERIODICA a cosurilor de evacuare a fumului sunt OBLIGATORII si se executa numai de catre personal SPECIALIZAT si(sau) AUTORIZAT.
   Conform H 537/2007 art 1,pct 2 litera I, neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora constitue CONTRAVENTIE si se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 1.000 Lei
 ATENTIE LA FALSII HORNARI !!! Sunt persoane care va bat la usa si va spun ca sunt trimisi de PRIMARIE si va ameninta ca,daca nu curatati cosul de fum,veti fi amendati de catre aceasta institutie.
Singura institutie abilitata sa constate si sa sanctioneze nerespectarea prevederilor legale este Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) prin unitatille teritoriale.
In situatia mentionata,sfatul nostru este sa:
- cereti persoanei (persoanelor) sa se legitimeze si sa va notati datele acestora.
- sa contactati autoritatile locale (primarie,politie locala,etc) sau aerviciul integrat de urgenta la numarul 112 si sa le aduceti la cunostinta situatia creata.

Pentru siguranta dumneavoastra,a familiei si a bunurilor personale, NU PERMITETI accesul acestor persoane in locuinta !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu