luni, 11 iunie 2012

Noul primar al Municipiului Reghin

STIRI de ultima ora: noul primar al Municipiului Reghin este d-na MARIA  PRECUP
REZULTATE ALEGERI LOCALE  2012. UDMR a pierdut primăria Reghin, în favoarea candidatei Uniunii Social Liberal (USL), Maria Precup, care a obţinut 1.256 de voturi în plus faţă de primarul în funcţie Andras Nagy, în alegerile locale de duminică, potrivit numărătorii paralele efectuate USL la secţiile de votare din municipiu, potrivit Agerpres.

Potrivit unui exit poll comandat de Realitatea TV şi GeoPol şi realizat de CURS, UDMR a pierdut cursa şi pentru Primăria Târgu Mureş, unde va rămâne în continuare primar Dorin Florea (Alianţa pentru Mureş), care a obţinut 59,04%, urmat de candidatul UDMR Frunda Gyorgy, cu 30,76%.
Până luni dimineaţa, Biroul Electoral Judeţean Mureş a preluat buletinele de vot din 30 din cele 102 circumscripţii locale, în timp ce Biroul Electoral de Circumscripţie 1 Târgu Mureş a primit rezultatele din 59 din totalul celor 79 de secţii de votare amenajate pe raza municipiului.
'Toate secţiile din judeţ s-au închis duminică la ora 21. Din 102 de circumscripţii, am primit rezultatele din aproximativ 30. Foarte puţine au reuşit să le numărăm. Doar secţii mici, cele mari - Târgu Mureş, Reghin n-au venit. Reprezentanţii lor aşteaptă să intre, în ordine şi disciplină', a spus Lazăr, potrivit căruia în cursul nopţii nu s-a înregistrat niciun incident electoral', a precizat luni preşedintele Biroului Electoral Judeţean Mureş, Alin Lazăr.
Nici la Bej, nici la BEC Târgu Mureş deocamdată nu s-a făcut o centralizare a datelor.
Sursa informatiei : romanialibera.ro
Ce parere aveti despre desfasurarea si rezultatul alegerilor din Municipiul Reghin?
Postati comentariile voastre !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu