vineri, 24 iulie 2015

ReghinOnline - portal reghinean


Portal creat,intretinut si promovat de Asociatia Filantropica Timi&Raluca
BannerFans.com 
                                        
                     

Vrei sa postezi un articol,un eveniment,o stire,un comunicat de presa,etc?
O poti face si pe portalul Reghin Online.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti materialul pe E-mail reghinonline@gmail.com .De restul ne ocupam noi.Te rugam doar sa specifici categoria la care doresti sa apara materialul.
Materialul va fi postat si pe blogul 
Reghin Online.

SAPTAMANA 20.07. - 26.07.2015

ARTICOLE:

Alexandru Gheorghe Ilinca și opincile dacice
A confectionat sute de opinci dacice. Lucreaza la comanda pentru românii din strainatate si participa la toate târgurile de mestesugari din tara. A fost invitat în 2013 si la Sibiu, sa predea pentru 17 studenti din New York printr-un program Unesco. “Ma duc la tot felul de evenimente de promovare a traditiei noastre. Am fost selectat la Sibiu sa arat la studentii americani acest mestesug. Au plecat fiecare cu o percehe de opinici si au zis ca nu au mai simtit asa ceva în viata lor. I-am învatat cum sa le lege, ca nu stiau. Am constatat ca opincile sunt mai apreciate în strainatate decât la noi în tara.”

ROMANIA A OCUPAT PRIMUL LOC DIN UE LA OLIMPIADA INTERNATIONALA DE MATEMATICA 2015
Olimpiada Internationala de Matematica 2015 s-a desfasurat in perioada 4 – 15 iulie 2015, in Chiang Mai, Thailanda. Aceasta este a 56-a editie a competitiei, la care au participat 577 elevi din 104 tari.
Toti cei sase elevi ai echipei Romaniei au obtinut medalii.


Din categoria "INFORMATII  UTILE" :

   AUTOGARA  REGHIN - Telefon : 0747-291.400
   


INSTITUTII din Reghin
CASA de CULTURA "Eugen Nicoara"Institutie reprezentativa a vietii cultural-spirituale reghinene, Casa Municipala de Cultura “Eugen Nicoara” a avut un rol important in dezvoltarea culturala locala. 
Prin actiunile initiate, organizate si sustinute, Casa Municipala de Cultura “Eugen Nicoara” urmareste........
 Esti o persoana care obisnuieste sa isi faca cumparaturile din mediul on-line?

EVENIMENTE ;

PAGINA CRESTINULUI ORTODOX
Pacatul indiferentei  (pilda ortodoxa)
Dupa cum vei cauta tu ca aceia din jurul tau sa aiba liniste si bucurie, sa aiba credinta si speranta in mantuire, tot astfel va cauta si Dumnezeu ca si tu sa ai parte de toate acestea.
 Daca poti sa ajuti pe cineva, chiar si cu un sfat sau cu o vorba buna, fa-o numaidecat, fiindca trebuie sa fim atenti la tot ce intalnim in viata, caci lumea toata este gradina de care noi toti trebuie sa avem grija.

STIRI / ACTUALITATI :
Curtea Constitutionala a României a decis joi ca luarea masurii preventive pentru "o infractiune de trafic de stupefiante", așa cum apare în art. 223 alin. (2) din Codul de procedura penala, este neconstituțtonala, deoarece infractiunea de trafic de stupefiante nu este reglementata în legislatia penala româna.

Statul roman s-a ales cu 7.000 de hectare de padure, dupa ce instanta a decis ca au fost revendicate fara drept.
Peste 7.000 de hectare de padure de pe raza localitatilor Rastolita si Lunca Bradului, care au fost revendicate fara drept de catre sapte mostenitori ai familiei nobiliare Elteto, au ramas in proprietatea statului roman, in urma unei hotarari irevocabile a Tribunalului Botosani, informeaza AgerPres .....

 

                                                   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



si vei primi,o data pe saptamana,noutaile aparute pe portalul reghinonline.In plus,vei castiga,prin tragere la sorti,un premiu surpriza.Te pti dezabona oricand.Iti multumim.



Ajuta-ne la imbunatatirea aspectului si continutului acestui site !!!






  Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin

                                 Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine (pentru detalii,clik pe banner de mai jos !).



                                   Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!      
PARTENERI:
    ADVERTIGO.NET - Advertise anything free - free classified ads from around the world 
   

  





Tag-uri : anunturi reghin,anunturi reghin online,anuturi reghin promovate,promovare anunturi,anunturi gratuite reghin,anunturi promovate reghin,anunturi actiuni reghin,anunturi afaceri reghin,anunturi animale reghin,anunturi pasari reghin,anunturi aniversari reghin,anunturi antichitati reghin,anunturi audio reghin,anunturi video reghin,anunturi reparatii tv reghin,anunturi tv reghin,anunturi foto reghin,anunturi auto reghin,anunturi moto reghin,anunturi velo reghin,anunturi piese de schimb reghin,anunturi carti reghin,anunturi reviste reghin,anunturi decese reghin,anunturi condoleante reghin,anunturi diverse reghin,anunturi imobiliare reghin,vand apartament reghin,vand casa reghin,vand garsoniera reghin,vand teren reghin,vand garaj reghin,cumpar apartament reghin,cumpar casa reghin,cumpar garsoniera reghin,cumpar teren reghin,cumpar garaj reghin,inchiriez apartament reghin,inchiriez casa reghin,inchiriez garsoniera reghin,inchiriez garaj reghin,schimb apartament casa garsoniera reghin,anunturi informatica reghin,anunturi calculatoare reghin,vand calculatoare reghin,repar calculatoare reghin,anunturi ingrijire persoane reghin,anunturi intretinere corporala reghin,anunturi locuri de munca reghin,anunturi materiale de constructii reghin,anunturi matrimoniale,
reghin,reghin online,portalul reghinenilor,anunturi reghin,stiri reghin,evenimente  reghin,informatii despre reghin,firme din reghin,catalog firme reghin,promovare firme reghin,municipiul reghin,communicate si informari reghin,oferte promotionale reghin,informatii utile reghin,institutii reghin,obiective turistice reghin,oportunitati de afaceri reghin,afaceri reghin,colaborari reghin,parteneriate reghin,firme pe categorii reghin,comunitate reghin,retete culinare,parteneri reghin,unutati de invatamant reghin,agricultura reghin,animale reghin,pasari reghin,alimente reghin,bauturi reghin,panificatie reghin,auto moto velo reghin,cabinete medicale reghin,cabinete stomatologice reghin,cabinete veterinare reghin,cadastru reghin,topografie reghin,carte reghin,librarii reghin,casa si gradina reghin,comert reghin,confectii textile reghin,confectii metalice reghin,constructii reghin,imobiliare reghin,consultanta reghin,electrice reghin,electrocasnice reghin,farmacii umane reghin,farmacii veterinare reghin,finante reghin,banci reghin,asigurari reghin,hoteluri reghin,pensiuni reghin,restaurant reghin,pizza reghin,imbracaminte reghin,incaltaminte reghin,industrie reghin,laboratoare reghin,it calculatoare consumabile reghin,legume reghin,fructe reghin,flori reghin,magazine alimentare reghin,magazine panificatie reghin,patisserie reghin,magazine online,materiale de constructii reghin,oportunitati interne reghin,oportunitati international reghin,paza si protectie reghin,prelucrarea lemnului reghin,mobile reghin,accesorii mobile reghin,prestari servicii reghin,reparatii auto reghin,reparatii diverse reghin,saloane de infumusetare reghin,scoli de soferi reghin,spalatorii auto reghin,sport reghin,turism reghin,taxi reghin,tamplarie pvc reghin,termopane reghin,telefoane reghin,telefonie reghin,tehnica reghin, tv reghin,cablu tv reghin,timp liber reghin,transport marfa reghin,transport personae reghin,protopopiatul orthodox reghin,biserici reghin,regional,commune reghin,localitati reghin,pentru doamne,pentru domni,mesaje de la vizitatori,sugestii reghin,reclamatii reghin,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu