miercuri, 1 iunie 2011

Sală nouă de festivităţi la pensiunea „Anka” din Reghin

De: Robert MATEI
                                                                                              
Cea mai nouă sală de festivităţi din municipiul Reghin s-a deschis la pensiunea „Anka”, amplasată în cartierul Unirii, la numărul 25. Sala festivă este lipită de pensiune şi se întinde pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Construcţia a durat doi ani şi a fost inaugurată vineri, 27 mai, odată terminarea liceului de către Anca Pop, fiica administratorului localului, Marin Pop.
Meniuri variate
Sala dispune de meniuri atât în bucătăria tradiţională românească, cât şi din cea internaţională, realizate cu acurateţe de bucătari pregătiţi şi tot timpul în vogă cu tendinţele în domeniu. „Pasiunea şi precizia sunt caracteristicile unui staff de profesionişti la pensiunea „Anka”, care transformă orice proiect într-un eveniment perfect. De-a lungul timpului personalul şi-a demonstrat calificarea profesională cu care este înzestrat, în cadrul serviciilor de cazare, iar acum aşteaptă sute de cupluri care vor să îşi unească destinele, la noua sală de nunţi a pensiunii, pentru a-i trata cu atenţie şi precizie maximă, pentru ca viitorii miri să aibă parte de un eveniment desprins dintr-un basm”, a declarat Marin Pop.
Sală de 300 de locuri
Totodată, pensiunea „Anka” este dotată cu instalaţie aer condiţionat care asigură un climat plăcut pe parcursul desfăşurării petrecerii, indiferent de temperatura de afară. Sala este prevăzută cu o instalaţie de lumini, lasere şi proiectoare, dispune de un ring de dans încăpător, scenă pentru artişti şi este dotată cu echipamente de sonorizare de ultimă generaţie cu o putere de 6.000 de waţi. „Sala noastră de festivităţi proaspăt inaugurată are o capacitate de 300 de persoane şi o punem la dispoziţia persoanelor fizice, instituţiilor publice sau firmelor private care organizează evenimente festive începând de la nunţi, botezuri, aniversări, onomastici, baluri, petreceri deosebite, simpozioane sau conferinţe şi chiar traininguri şi întâlniri de afaceri”, a adăugat Marin Pop


                        
                             http://secure.real-host.eu/aff.php?aff=033

                              
                          http://www.real-web.ro/tur_catalog.html&ref=034


Ve recomandam si :
                               www.reghinomline.aaz.ro                                                         
                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu